Infographics

Een beeld zeg meer dan duizend woorden. En duizend woorden over data, dat leest niemand. Visualiseer het en je hebt een infographic! Wij transformeren jouw gegevens in een pakkende vormgeving.

Infographic Vinkeveense Plassen

Voor een werkbezoek aan de Vinkeveense plassen maakten wij deze infographic die vertelt over de geschiedenis, de status en het eigenaarschap van het gebied.

infographic taaloffensief laaggeletterdheid gemeente amsterdam

De gemeente Amsterdam wil met het Taaloffensief de laaggeletterdheid terugdringen, zodat mensen weer opbloeien en niet achterblijven.

Infographic Arkin Jeugd & Gezin Samen beslissen

Infographic voor geestelijke gezondheidsorganisatie Arkin die visueel maakt hoe professionals en cliënten vanuit hun eigen expertise, (boeken)kennis en persoonlijke ervaringen samen kunnen werken.

infographic fietsen provincie utrecht

Fietsen is gezond en goed voor het milieu. De provincie Utrecht geeft daarom graag ruim baan aan de fiets. Deze infographic laat zien wat de provincie hier zoal aan doet.

infographic isolatie warmbouwen gemeente amsterdam

Infographic voor Warmbouwen, een pilotproject van de Gemeente Amsterdam. In de stad wordt veel warmte weggegooid, die gebruikt kan worden voor verwarming en actieve isolatie. Met deze infographic wordt het proces inzichtelijk gemaakt.

tijdpad infographic maatregelen Rembrandtplein gemeente Amsterdam

Tijdpad met de verschillende maatregelen die nodig waren om het Rembrandtplein leefbaarder te maken.

Vorm de Stad GGD infographics actsheet seksuele

Resultaten en cijfers van de centra seksuele gezondheidszorg Noord-Holland en Flevoland